02 492 1314, 052 501 106, 088 590 0937

Телефон: (02) 492 1314

Телефон: (052) 501 106

Мобилен: 088 590 0937

Варна, ул. “Академик Игор Курчатов” 1

office@hi-pos.com

Как да поръчате

Поръчките Hi-pos.com могат да се направят онлайн, чрез платформата за поръчки на https://www.hi-pos.com/ 

1. Онлайн поръчки - при този вариант можете да се регистрирате като "Потребител". Регистрирания потребител има лична сметка (акаунт), чрез която може да следи своите поръчки, оставени коментари, желани продукти и др.

ВАЖНО! Имайте предвид, че офисите ни поддържат ограничен асортимент на склад и за Ваше удобство препоръчваме първо да се свържете с нас по телефон, за проверка на наличности:

Телефон: (02) 492 1314

Телефон: (052) 501 106

Мобилен: 088 590 0937

Варна, ул. “Академик Игор Курчатов” 1

Поръчката в https://www.hi-pos.com/ преминава през няколко етапа:

ЗАЯВКА ЗА ПОКУПКА

За да направите заявката си към нас, след като вече сте се запознали с всички подробности и специфики за продукта, е необходимо да натиснете бутон „Добави в количката“, който се намира в дясно, непосредствено до полето "Количество".

Във всеки един момент можете да проверите текущото съдържание на количката, да видите цените на продуктите без ДДС, да научите каква е общата стойност на поръчката, сумата за транспорт, да сравните желаното и заявено количество и да го актуализирате - намалите, увеличите или да се откажете от определен продукт чрез махане от количката, като го изтриете. Всички корекции на продуктите в кошничката се правят с бутоните за редакция - потвърждение и изтриване.

При нестандартни изделия - Ако желаете продукт да се изработи по Ваше изискване за размер, материал или идея, очакваме Вашето задание чрез формата за запитване или директно по e-mail. Ще Ви бъде изчислена специална цена и едва след Вашето одобрение ще се задвижи поръчката.

ВАЖНО!

След направената първоначална заявка, Вие като наш клиент имате право на индивидуална оферта за големи количества или допълнителна отстъпка от цената след Вашата 2-ра поръчка. Едва след като всички подробности са уточнени и се получи писмено потвърждение от страна на https://www.hi-pos.com/ поръчката се предвижва към етап "Приемане на заявката".

ПРИЕМАНЕ НА ЗАЯВКАТА

Заявката за покупка се приема от екипа на Hi-pos.com чрез изпращане на съобщение до e-mail, посочен от Клиента, което съдържа:

информация за основните характеристики на заявената стока, нейната продажна цена, стойността на пощенските или транспортни разходи, невключени в продажната цена и свързани с нейната доставка, избраният от Клиента начин на плащане, посочените данни за фактура и адрес за доставка.

Заявката поражда действие между страните след проверка на наличността на заявената за покупка стока и след потвърждаване на валидността й на посочения от Клиента електронен адрес.