088 445 5030, 088 590 0937

Телфон: 088 445 5030, 088 590 0937

office@hi-pos.com

Паважна стойка Headerboard

Паважна стойка Headerboard е многофункционална, сгъваема и лесно преносима табела от алуминий. Успешно се съчетава с аксесоар по избор - кошница за брошури А4 и/или приставка държач за PVC табела с дебелина 4 mm.
↓ Допълнителна информация

Бъдете първи - добавете мнение

135,24 лв.

* Задължителни полета

Цени от: 135,24 лв.

Всички цени са с ДДС

Паважна стойка Headerboard с аксесоари

Кликни 2 пъти, за да видиш цялата снимка

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  • Паважна стойка Headerboard с аксесоари
  • Паважна стойка Headerboard
  • Приставка държач за PVC табела
  • Приставка държач за PVC табела
  • Кошница за брошури А4
  • Паважна стойка Headerboard

Подробности

Паважна стойка Headerboard е многофункционална, сгъваема и лесно преносима табела от алуминиеви профили в сребрист цвят. Удобна за експлоатация на открито и закрито. Изображенията се сменят на принципа на обикновените снап рамки и са защитени с PVC покритие.
По избор може да се закупят кошница за брошури А4 и приставка държач за PVC табела с дебелина 4 mm за фирмено лого или надпис. Дължината на приставката зависи от размера на паважната стойка, а височина е 200 mm и остава скрита вътре между двете рамки.
Незаменим маркетингов инструмент и рекламен носител, събуждащ импулс за покупки вътре или извън търговски обекти, ресторанти, кафенета, туристически агенции, недвижими имоти, билетни центрове и др.

Допълнителна информация

Каталожен номер 110-209-1
Материал Алуминий
Цвят сив алумин
Дебелина на профила 32 mm
Комплектът включва 2 алуминиеви снап рамки със заоблени ъгли или ъгли на срез 45° и лице от антирефлексно PVC-покритие за предпазване на постера. Закупуването на кошница за брошури А4 и приставка държач за PVC табела за фирмено лого са по желание.
Приложение Свободно стоящ до продукта, Поставяне на земя
Използва се за Изложение, Организация на търговското пространство, Презентация, Промоция, Реклама на мястото на продажба
Подходящ за следните обекти агро аптеки, агро магазин, аптека, банкови офиси, бар, болнични заведения, заведение за бързо хранене, закусвалня, зоо магазин, изложбени зали, кинозали, клуб за танци, летище, магазин за авточасти, магазин за строителни материали, магазин за техника, магазини за месни продукти, магазини за млечни продукти , мебелен магазин, медицински центрове, МОЛ, обществени сгради, панаирни зали и щандове, ресторант, склад, сладкарница, спортен клуб, спортен магазин, супермаркет, туристическа агениция, универсален магазин, учебен център, хранителен магазин, шоурум

Споделете Вашето мнение

Само регистрирани потребители могат да коментират. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

Ключови думи

Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Въпроси и Отговори

Задайте вашият въпрос

Все още няма въпроси за този продукт